Bruges bitcoin i Danmark?

Bitcoin er blevet meget populært i hele verden, specielt efter kursen ramte 40.000 USD for ikke særlig lang tid siden. Spørgsmålet er så bare. om det kun er spekulation – eller bruger folk det også som betalingsmiddel?

I Danmark er der ikke så mange webshops, der accepterer Bitcoin. Der kan være flere grunde til det, men den største er sikkert, at webshop-ejerne ikke er klar over fordelene ved at acceptere kryptovaluta som betalingsmiddel. Der er gebyrer at spare, og antallet af chargebacks kan reduceres til 0 – altid. Dette er blot én af mange fordele ved at anvende kryptovalutaer som betalingsmiddel.

Af og til kan man finde annoncer på de forskellige sider for brugte ting, hvor sælgeren ønsker at blive betalt i Bitcoin. Andre bruger også Bitcoin til at betale for skins på Steam eller købe digitale varer. Et problem mange har, er at det er svært at købe Bitcoins. Eller det er i hvert fald folks opfattelse, fordi folk får det til at lyde mere kompliceret end det egentlig er.

Opbevaring af Bitcoins er heller ikke et stort problem, hvis sætter sig ind i det. En meget populær wallet til Bitcoin er Ledger Nano S, og den kan nemt købes på internettet uden told og ekstra gebyrer. Du kan læse mere om den her: Ledger Nano S Danmark.

Leave a Reply